Consulta els trams del 20è Ral.li Ciutat d’Igualada d’avui dissabte

711

Tal com especifica el reglament, el passat dissabte es van donar a conèixer els trams cronometrats, així com l’itinerari d’aquesta vintena edició del Ral.li Ciutat d’Igualada que es disputarà durant el dia d’avui, organitzat per Moto Club Igualada.

L’edició d’enguany constarà de tres trams cronometrats que es faran dues vegades cadascun: Rauric-Conesa, Vallespinosa i Esblada.

El tram més llarg és el de Rauric-Conesa amb 14,800 km i el més curt el de Vallespinosa de 5,200 km. Trams tots ells força selectius i que faran les delícies dels equips participants i dels afeccionats, en aquest ral.li patrocinat per Garatge Montserrat concessionari de la prestigiosa marca Toyota.

El ral.li començarà a partir de l’una del migdia davant el concessionari de Toyota al polígon igualadí i l’arribada final del primer participant és prevista a partir a partir d’un quart de set de la tarda en el mateix lloc. A partir de tres quarts de quatre de la tarda i durant trenta minuts els participants seran a la zona de reagrupament i assistència situada a l’Avinguda Catalunya igualadina.

Afectacions del trànsit:

  • Des de divendres, 20 d’abril a les 20:30h, fins diumenge, 22 d’abril a la 1h, tancament de l’Av. Europa entre c/ Països Baixos i c/ Gran Bretanya.
  • Des de divendres, 20 d’abril a les 20:30h, fins diumenge, 22 d’abril a la 1h, tancament de l’Av. Catalunya entre la rotonda de Ctra. Manresa i la rotonda del c/ Lleida, i també del c/ Itàlia entre Av. Catalunya i c/ Alemanya.
  • Dissabte, 21 d’abril, entre les 7 i les 22h, tancament de l’Av. Mestre Muntaner, entre c/ Lleida i Pl. Mossèn Segura.