Consulta tots els actes de culte de la Setmana Santa a Igualada i l’Anoia

100

Consulta tots els actes de culte de la Setmana Santa a Igualada:

Dijous Sant

Sants Oficis: la Missa de la Cena del Senyor. A les 5 de la tarda, a l’Asil del Sant Crist i a Ntra. Sra. de Fàtima. A les 6 de la tarda, a Ntra. Sra. de la Soledat i al Santuari de Ntra. Sra. de la Pietat. A 2/4 de 8 de la tarda, a Santa Maria, les Carmelites i els PP. Caputxins. A les 8 de la tarda, a la Sagrada Família i a Ntra. Sra. de Montserrat.

Confessions: Soledat de 5 a 3/4 de 6 de la tarda. Santa Maria, de 7 a 2/4 de 8 de la tarda. Sagrada Família, de 7 a 8 de la tarda.

Vetlles al Monument: Ntra. Sra. de la Soledat, de 9 a 10 del vespre. Sagrada Família, de 2/4 d’11 a 2/4 de 12 (església oberta fins a mitjanit) i PP. Caputxins, església oberta tota la nit.

Divendres Sant

Sants Oficis: la Passió i Mort del Senyor. A les 12 del migdia, a Ntra. Sra. de la Soledat. A 2/4 de 5 de la tarda, a l’Asil del Sant Crist i a les Carmelites. A les 5 de la tarda, a Ntra. Sra. de Fàtima. A les 6 de la tarda, a Ntra. Sra. de Montserrat, Ntra. Sra. de la Pietat i PP.

Caputxins. A les 7 de la tarda, Santa Maria. A 2/4 de 8 de la tarda, a la Sagrada Família.
Confessions: Soledat, d’11 a 3/4 de 12 del matí. Santa Maria, de 6 a 3/4 de 7 de la tarda. Sagrada Família, de 2/4 de 7 a 2/4 de 8 de la tarda.

Viacrucis: A les 10 del matí, a la Sagrada Família. A les 11 del matí al Roser recordant la suor de sang del Sant Crist i al claustre dels PP. Caputxins.

Dissabte Sant

Sants Oficis: Missa de Resurrecció i Vetlla Pasqual. A les 8 del vespre, a Ntra. Sra. de Fàtima. A 2/4 de 9 del vespre, a l’Asil del Sant Crist. A 2/4 de 10 del vespre, a Santa Maria. A les 10 del vespre, a la Sagrada Família, Ntra. Sra. de Montserrat, PP. Caputxins i Carmelites.

Diumenge de Pasqua

Misses en tots els temples com tots els diumenges amb les següents excepcions: missa a 2/4 de 10 del matí a les Carmelites, missa a 2/4 de 7 de la tarda a la residència P. Vilaseca i supressió de les misses de 2/4 de 9 del matí als PP. Caputxins i de les 10 del matí a Ntra. Sra. de Montserrat.

Processons al barri de Fàtima

La Parròquia de Ntra. Sra. de Fàtima i la Cofradia de Jesús Nazareno, María Santísima de los Dolores i Santo Entierro ja tenen a punt els actes de Setmana Santa al barri igualadí. El nou Hermano Mayor de la Cofradia, Tomás Marquez, afirma: “en el meu primer any, un dels meus majors desitjos és obrir la porta de la Hermandad, per poder unir de nou el sentiment i la il·lusió de cada un de nosaltres. Espero que la meva joventut serveixi per seguir creixent el projecte que fa ja 26 anys, alguns valents, van decidir construir”.

Avui Dijous Sant, a les 9 del vespre, solemne processió pels carrers del barri amb les imatges de Jesús Nazareno i Maria Santísima de los Dolores.

Demà Divendres Sant, a les 9 del vespre, solemne processó pels carrers del barri amb les imatges del Santo Entierro i María Santísima de los Dolores.

Diumenge de Pasqua, a les 12 del migdia, processó de Jesús Ressuscitat.
Tots els actes i celebracions s’inicien a la Quasi Parròquia de Fàtima (c/Mare de Déu de la Mercè, núm. 12 d’Igualada). Les processions aniran acompanyades per la banda de cornetes i tambors de la Cofradia i la Banda de Música d’Igualada.

XVIII Concurs fotogràfic

Un dels moments més significatius de la vida de Fàtima és la Setmana Santa i les processons que s’hi duen a terme. Volem que aquests dies siguin suggeridors per als fotògrafs de casa nostra. Per aquest motiu, el Centre Cívic de Fàtima i la Confraria de Fàtima, organitzen el concurs Ritus de Passió, del qual enguany ja és la 18a. edició.

Consulta tots els actes de culte de la Setmana Santa a l’Anoia:

Dijous Sant

Sants Oficis: la Missa Cena del Senyor. A 3/4 d’1 del migdia, a Vilanova d’Espoia. A les 5 de la tarda, a Bellprat. A les 5 de la tarda, a la Pobla de Claramunt, Aguilar de Segarra, Piera (residència Sant Bonifaci). A les 6 de la tarda, a Sant Pere Sallavinera, Masquefa, Piera (Ca n’Aguilera) i al Bedorc, A 2/4 de 7 de la tarda, a Montbui (Sant Maure), Sant Martí de Sesgueioles i a la Torre de Claramunt. A les 7 de la tarda, a Òdena, Jorba, Copons i Castellfollit del Boix. A 1/4 de 8 de la tarda, a Vallbona d’Anoia. A 2/4 de 8 de la tarda, a Vilanova del Camí, Sant Martí de Tous i Piera. A les 8 de la tarda, a Montbui (poble), Prats de Rei, Calaf, Capellades i Carme. A les 9 del vespre, Hostalets de Pierola i Capellades
Viacrucis: a les 9 del vespre, pels carrers de Carme.

Divendres Sant

Sants Oficis: la Passió i Mort del Senyor. A les 11, residència Sant Bonifaci (Piera). A 2/4 de 12 del migdia, a Calaf i a Pujalt. A 2/4 d’1 del migdia, Hostalets de Pierola. A la 1, el Bedorc. A 2/4 de 5 de la tarda, a Sant Martí de Sesgueioles i Ca n’Aguilera (Piera). A les 5 de la tarda, a Jorba, Copons, Bellprat, Aguilar de Segarra, Vallbona d’Anoia i Masquefa. A 2/4 de 6 de la tarda, Castellolí i Prats de Rei. A les 6 de la tarda, Piera. A 2/4 de 7 de la tarda, a Montbui (Sant Maure), Conill, Sant Martí de Tous i Vilanova d’Espoia. A les 7 de la tarda, a Òdena, la Pobla de Claramunt, Sant Pere Sallavinera, Maians i Carme. A 2/4 de 8 de la tarda, a Vilanova del Camí. A les 8 del vespre, a Montbui (poble) i Capellades.

Viacrucis: a les 9 del matí, a Montbui (poble), a les 10 del matí, a Prats de Rei (església) a les 11 del matí, a Òdena, la Pobla de Claramunt, Sant Martí de Tous, Montmaneu. A les 12 del migdia, a Vilanova del Camí. A les 7 de la tarda, Piera. A les 8 de la tarda, Hostalets de Pierola. A les 9 del vespre, a Prats de Rei (pels carrers del poble), Calaf, Capellades (pels carrers del poble), Sant Martí de Sesgueioles i La Llacuna.

Processó: a les 8 del vespre, sortint de l’església parroquial de Masquefa. Organitza la Cofradia del Cristo Crucificado i Nuestra Señora de los Dolores.

Dissabte Sant

Sants Oficis: Missa de Resurrecció i Vetlla Pasqual: A les 8 del vespre, a la Pobla de Claramunt. A 2/4 de 9 del vespre, a Òdena. A les 9 del vespre, Vallbona d’Anoia, Masquefa i Hostalets de Pierola. A 2/4 de 10 del vespre, a Montbui (Sant Maure) A les 10 del vespre, a Vilanova del Camí, Jorba, Calaf, la Torre de Claramunt, Capellades. A 2/4 d’11 de la nit, Sant Martí de Tous. A les 11 de la nit, la Llacuna i Piera.