Consulta tots els actes del “Dia Internacional contra la violència masclista” a l’Anoia

77

El 25 de novembre és el Dia Internacional contra la violència masclista, a l’Anoia s’hi fan diversos actes per reivindicar-lo. Aquí els teniu:

Igualada

La Plataforma Feminista de l’Anoia està preparant un acte reivindicatiu amb motiu del 25N Dia Internacional contra les violències masclistes. Seguint l’experiència de companyes capelladines, aquest any realitzaran a Igualada una exposició inspirada en l’obra artística Zapatos Rojos de Elina Chauvet. Volen omplir la plaça de l’Ajuntament d’Igualada de sabates vermelles amb una imatge que doni testimoni, de manera simbòlica, de la violència contra les dones.

L’exposició de la Plataforma Feminista de l’Anoia estarà oberta a la participació. Es començarà a muntar a les 12 del migdia i conviden a portar sabates vermelles a tothom qui vulgui.

A la una del migdia tindrà lloc la concentració i la lectura del manifest de la Xarxa Feminista, a la mateixa plaça.

Vilanova del Camí

PINTEM UN GRAFIT. Arran del taller del passat 16 de novembre, els i les joves de Vilanova del Camí pintarem un grafit per a l’eradicació de la violència masclista. L’acte serà a les 11 del matí a l’Espai Jove de Vilanova.

Piera

A les 19h encesa d’espelmes i música a la Plaça Jove amb acompanyament musical de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases. Al final, lectura del manifest.

Capellades

La celebració d’aquest 25N començarà amb la descoberta d’una placa a l’arbre, on s’explica l’homenatge que es ret mensualment a les víctimes. A l’acte hi col·laboraran diferents entitats de Capellades que llegiran el nom i l’edat de totes les persones que han perdut la vida en aquest 2017 a mans de la violència masclista. Aquesta celebració també comptarà amb un àudio-visual que repassarà les diferents accions que s’han dut a terme des de finals de l’any 2015, quan es va constituir la Taula de Dones de Capellades. En la mateixa línia, també es llegirà un Manifest.

Aquest dissabte, a les 7 de la tarda a la plaça Verdaguer, mostrem el rebuig a la violència masclista.

Consulta tots els actes organitzats per la MICOD, aqui:

agenda_micod_25n_llarg