Consulta els actes de Setmana Santa a l’Anoia

64

Des d’aquest dijous i fins el proper dilluns es fan diversos actes de Setmana Santa a diferents municipis de la comarca. Aquest és el resum dels actes a l’Anoia.

Dijous Sant, 18 d’abril:
Sants Oficis: la Missa Cena del Senyor. A les 11 del matí, Piera (Sant Bonifaci). A les 5 de la tarda, a Piera (Ca n’Aguilera), a la Pobla de Claramunt i a Aguilar de Segarra. A les 6 de la tarda, a Òdena, Maians, Masquefa, Sant Pere Sallavinera, Vilanova d’Espoia, la Torre de Claramunt i al Bedorc. A 2/4 de 7 de la tarda, Montbui (Sant Maure), El Bruc i a Sant Martí de Sesgueioles. A les 7 de la tarda, a Sant Martí de Tous i a Jorba. A 2/4 de 8 de la tarda, a Carme, Capellades, Piera (parròquia) i a Vilanova del Camí. A les 8 de la tarda, a Montbui (poble), Prats de Rei, Copons i Calaf.A les 9 del vespre, a Bellprat, Hostalets de Pierola, Vallbona d’Anoia i la Llacuna.
Vetlles al Monument: Calaf (fins a les 11 de la nit), Capellades i Piera acabats els Oficis i a les 11 de la nit, als Hostalets de Pierola.

Divendres Sant, 19 d’abril:
Sants Oficis: la Passió i Mort del Senyor. A les 11, Piera (Sant Bonifaci). A 2/4 de 12 del migdia, a Vilanova del Camí, Calaf i a Pujalt. A les 12 del migdia, a El Bruc. A 2/4 d’1 del migdia, a Hostalets de Pierola. A la 1, el Bedorc. A 2/4 de 5 de la tarda, a Sant Martí de Sesgueioles i Piera (Ca n’Aguilera). A les 5 de la tarda, a Jorba, Copons, Aguilar de Segarra, Vallbona d’Anoia, la Torre de Claramunt i Masquefa. A 2/4 de 6 de la tarda, Castellolí i Prats de Rei. A les 6 de la tarda, Maians, Piera (parròquia), Bellprat i Sant Martí de Tous. A 2/4 de 7 de la tarda, a Montbui (Sant Maure), Conill, Vilanova d’Espoia i La Llacuna. A les 7 de la tarda, a Òdena, la Pobla de Claramunt, i Sant Pere Sallavinera. A les 8 del vespre, a Montbui (poble), Carme i Capellades.
Viacrucis: a les 9 del matí, a Montbui (pels carrers del poble), a Prats de Rei (església). A les 10 del matí, Sant Martí de Tous (anant cap a Sentfores). A les 11 del matí, a Vilanova del Camí, pregària a la Santa Creu de Creixà (Piera), Piera (Ca n’Aguilera), la Pobla de Claramunt i Montmaneu. A 2/4 de 12, Òdena. A les 6 (aprox.), a Vallbona d’Anoia. A les 7 de la tarda, Piera. A les 8 de la tarda, Hostalets de Pierola. A les 9 del vespre, a Carme (pels carrers del poble, amb els portants), Prats de Rei (pels carrers del poble), Calaf, Capellades (pels carrers del poble, amb el Cos de Portants i les Doloroses) i La Llacuna (pels carrers del poble).
Processó: a les 8 del vespre, sortint de l’església parroquial de Masquefa. Organitza la Cofradia del Cristo Crucificado i Nuestra Señora de los Dolores.

Dissabte Sant, 20 d’abril
Sants Oficis: Missa de Resurrecció i Vetlla Pasqual. A les 7 de la tarda, Piera (Sant Bonifaci) i a El Bruc. A les 8 del vespre, Masquefa i a la Pobla de Claramunt. A 2/4 de 9 del vespre, a Òdena. A les 9 del vespre, a la Torre de Claramunt, Prats de Rei, Vallbona d’Anoia, Hostalets de Pierola. A 2/4 de 10 del vespre, a Montbui (Sant Maure). A les 10 del vespre, a Vilanova del Camí, Jorba, Calaf, Sant Martí de Tous. A les 11 de la nit, Capellades, la Llacuna i Piera.

Diumenge, 21 d’abril
A les 9 del matí, a Sant Josep de Rofes (La Llacuna). A les 10 del matí, a la Torre de Claramunt, Aguilar de Segarra, Conill i Vilanova d’Espoia (amb caramelles). A 3/4 d’11 del matí, a Castellfollit del Boix (amb les caramelles) i a Masquefa. A les 11 del matí, a Vilanova del Camí, Òdena, Montbui (Sant Maure), Sant Martí de Tous (amb les caramelles), Rubió, Sant Pere Desvim (amb els caramellaires de Veciana) i a Piera (parròquia, amb caramelles). A 1/4 de 12, a Capellades. A 2/4 de 12, a Vallbona d’Anoia, Calaf i Hostalets de Pierola. a A les 12 del migdia, a La Pobla de Claramunt (amb les caramelles), a El Bruc, Prats de Rei (amb les caramelles) i Copons. A 2/4 d’1, a Montbui (poble), Bellprat, La Llacuna, a Carme (amb les caramelles), al Bedorc i Sant Martí de Sesgueioles. A la 1 de la tarda, Montmaneu i a Sant Pere Sallavinera (amb les caramelles). A 2/4 de 2, a Pujalt.

Dilluns de Pasqua, 22 d’abril
A 2/4 d’11 del matí, a Piera (Sant Bonifaci). A 2/4 de 12 del migdia, a Calonge de Segarra (festa del Panellet). A les 12 del migdia, missa de l’Aplec de Coll Bas i missa de la festa de la gent gran als Hostalets.