Constitució dels ajuntaments de l’Anoia

49

ajigualadaAquest dissabte s’han constituït els ajuntaments a tota la comarca. A Igualada, CiU, amb majoria absoluta, governará sense problemes. L’alcalde Marc Castells ha agraït la “confiança de la ciutadania”, prometent “treball seriòs i rigoròs”.

A Vilanova del Camí, finalment Vanessa González ha estat reescollida com a alcaldessa, gràcies als 5 regidors de la seva formació, Vilanova365, més els de CiU i ERC, que governaran junts. Tot i això, González estarà a un regidor de la majoria absoluta.

Raül Parramon, de Convergència i Unió, ha aconseguit el suport suficient per poder revalidar l’alcaldia de Vallbona d’Anoia. En la sessió de constitució del nou Ajuntament que ha tingut lloc aquest dissabte al migdia, Parramon ha estat investit alcalde amb 5 vots a favor: 3 del Partit dels Socialistes de Catalunya, 1 de la seva pròpia formació, Convergència i Unió, i 1 de Veïns per Vallbona. Els 4 regidors d’Esquerra Republicana han votat el seu propi candidat.
En el seu discurs d’investidura, Parramon ha ofert també la possibilitat d’entrar al govern als regidors d’Esquerra Republicana, que l’han declinat. El cap de llista d’ERC, Òscar Labraña, ha fet pública la seva dimissió.

vallbonAvanessa