El conseller Josep Rull visita Calaf i gaudeix dels seus Pastorets

17

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, ha visitat Calaf aquest diumenge on, després de la recepció oficial a l’Ajuntament, ha assistit a la tercera representació dels Pastorets. El conseller ha fet la visita acompanyat de la directora dels Serveis Territorial de la Catalunya Central del seu departament, Míriam Sort.

En arribar al consistori, Josep Rull s’ha trobat amb l’equip de govern de l’Ajuntament i s’ha interessat especialment pels Pastorets de Calaf i per l’entitat que hi ha darrera. Seguidament ha signat el Llibre d’Honor del consistori i ha rebut de mans de l’alcalde, Jordi Badia, una rèplica en miniatura del campanar i l’església de Sant Jaume.

En finalitzar la recepció a l’edifici consistorial, el conseller i tota la delegació s’han desplaçat fins al Casal on l’esperaven representants d’aquesta entitat per mostrar-li l’equipament i els preparatius previs a la representació dels Pastorets. Abans de veure l’espectacle, ha pogut saludar a Mn. Valentí Miserachs, autor de la música dels Pastorets de Calaf, que també ha gaudit d’aquesta sessió. A més, s’ha trobat amb Maria Senserich i David Bonvehí, diputats del Partit Demòcrata Català al Parlament de Catalunya, que aquest diumenge també eren a Calaf per veure els Pastorets.

Centenari del text de Folch i Torres
Si en l’edició de l’any passat Els Pastorets de Calaf celebraven 90 anys, enguany es commemora el centenari dels Pastorets de Josep M. Folch i Torres, que fa que per a organitzadors, actors i col·laboradors aquesta sigui una temporada especial. Justament, Lenke Kovács, comissària del Centenari dels Pastorets de Josep M. Folch i Torres, també es trobava aquest diumenge entre el públic.

Últimes funcions a Calaf
Resten encara dues funcions d’aquests espectaculars pastorets, que es faran els diumenges que resten del mes de gener a les 17.30 hores. Les entrades es poden adquirir anticipadament a través del portal: entrades.casaldecalaf.cat