Comprar als comerços de Calaf durant el mes de juny pot tenir premi

21

Durant el mes de juny, les compres en alguns comerços calafins poden tenir premi ja que Calaf serà un dels 37 municipis catalans que participarà a la campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”.

Es tracta d’una campanya comercial per ajudar a donar a conèixer la vila i on hi han accedit participar de forma voluntària alguns dels comerços. Cada vegada que algú faci una compra mínima, rebrà una butlleta que haurà d’omplir i dipositar en una capsa.

Entre tots els participants, el dia 23 de juny en els actes de la revetlla de sant Joan, es celebrarà el sorteig on es donaran a conèixer els 37 clients guanyadors de Calaf.

Entre tots els municipis es repartiran un total de 1.369 premis valorats en 100.000 euros. Els premis consisteixen en experiències gastronòmiques, nits d’hotel, visites guiades, espectacles i productes típics de cadascun dels municipis participants en la campanya.

A més, entre els comerciants participants, també es farà un sorteig i el guanyador anirà a gaudir del premi a Vilanova del Camí.

Des de Calaf, el premi que s’ha ofert és pel 21 de juliol, en el marc del tasta la plaça i inclou:

Una visita guiada a les botigues antigues i al patrimoni històric de Calaf  + Sopar per a dues persones al tasta la plaça + Obsequi de regal.

Els comerços calafins que participen a la campanya són:

– Arrels Perruqueria

– El Quiosc del Passeig

– Farmàcia Font Sabala

– Forn de Pa Fitó

– Condis supermercat

– La Cuina del Mercat

– Ferreteria Calaf

– La Senalla

– Perruqueria Elvira

– Perruqueria Anna Roldan

– Imatge

– Co-aliment/Casa Florentina