Comencen en sessió de proves les projeccions de cinema a Mont-Àgora

64

cinema montagora

Dijous va tenir lloc la primera projecció de cinema en període de proves a la sala de petit format “Mont-Àgora”. Es projectà el film del director francès Pascal Plisson Camí a l’Escola (en català) una pel·lícula-documental, que explica la història real de quatre nens que han de superar multitud de dificultats per poder arribar a l’escola.
Avui divendres continuaran les projeccions, amb La isla mínima, que es podrà veure a partir de les vuit del vespre. Aquest film, gran triomfador dels darrers Premis Goya, és un thriller de suspens que explica una inquietant història ubicada a les marismes del Guadalquivir. A partir de les 10 de la nit es projectarà Kingsman, on s’explica la història d’un delinqüent adolescent de Londres, a qui la vida li canvia fins a convertir-se en un important espia.
El dissabte a partir de les 15.50 hores es projectarà la pel·lícula Com ensinistrar un drac 2 (en català). Aquesta pel·lícula infantil explica la història de Hipo, Astrid i els dracs, grans protagonistes d’una història d’animació infantil. El mateix dissabte a les 17.55 hores es projectarà una nova sessió de Kignsman. A les 20.25 es farà el segon passi de La isla mínima i clourà la jornada cinematogràfica de dissabte una altra sessió de Kingsman (22.30 hores).
El diumenge al migdia es farà una sessió matinal de Com ensinistrar un drac 2 a les 12.00 hores i una altra sessió infantil d’aquesta pel·lícula a les 15.50 hores. També es podran veure Kingsman a les 17.55 hores i La isla mínima a les 20.25 hores.
Les projeccions cinematogràfiques es faran amb programació en període de proves, a la sala de petit format Mont-Àgora, ubicada a l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora. Es tracta d’una sala habilitada per a 110 persones, amb les darreres tecnologies en l’àmbit cinematogràfic digital tant en imatge com en so.
Per assistir a aquestes projeccions de cinema en període de proves es poden adquirir els tiquets-col·laboració en venda anticipada, al preu de 3 euros, al mateix vestíbul de l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora. De dilluns a divendres es realitza la venda anticipada de tiquets, al mateix vestíbul de Mont-Àgora.
Com que l’aforament és limitat a 110 places, en aquelles sessions on no s’hagin venut totes les entrades anticipadament, es podran adquirir també els tiquets-col·laboració el mateix dia de la projecció, des d’una hora abans de l’inici de la respectiva sessió cinematogràfica. Els seients de la sala petita no estaran numerats i la distribució del públic es farà per estricte ordre d’entrada.
La programació en període de proves es completarà properament amb la posada en marxa de la sala gran-auditori, que serà una realitat durant les properes setmanes.