Comença un desembre ple d’activitats a Sant Martí Sesgueioles

21

activitats-desembre-sms-2016-veuanoiaEl mes de desembre es presenta molt actiu a Sant Martí Sesgueioles i començarà amb una sèrie d’activitats programades a La Fàbrica, del dia 8 a l’11.

El primer dijous 8, ens prepararem pel Nadal i a les 17 hores decorarem La Fàbrica amb arbres nadalencs i dibuixos que farem el mateix dia. Els nens i nenes menors de 6 anys que hi participin cal que vagin acompanyats d’un adult.

La següent activitat serà divendres 9, a les 22 hores, i consistirà en una sessió de cinema familiar. La pel·lícula encara s’ha de determinar, de manera que la farem saber més endavant.

Finalment, diumenge 11 a partir de les 17.30 hores, i després del gran èxit a la Festa Major d’hivern, es tornarà a celebrar el torneig de Play Station i Wii.

Durant aquests tres dies també es durà a terme la recollida solidària de jocs i joguines. Totes les donacions rebudes seran distribuïdes per Càritas de Calaf i Creu Roja Anoia, per tal que les famílies amb pocs recursos puguin gaudir dels regals de Nadal. Tothom qui vulgui col·laborar podrà donar jocs i joguines tant nous com de segon ús, sempre que estiguin en bon estat.

Les activitats del mes de desembre continuaran amb la celebració de la Marató de TV3, que enguany se solidaritza amb l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques; a més a més de les activitats de Nadal.