Cobertes les inscripcions per al Llaç Groc Humà del 15 de juliol

188

Aquesta setmana s’ha tancat el període d’inscripcions per a la iniciativa “Revoltats”, que pretén construir el proper diumenge 15 de juliol el llaç groc humà més gran del món a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada. Fonts de l’organització han explicat que finalment s’ha cobert el nombre de persones necessàries per poder garantir l’èxit de l’esdeveniment, que es calculen en unes dues mil.

Aquest cap de setmana els participants rebran per correu electrònic indicacions per a recollir les gorres i samarretes un dia de la setmana vinent, així com el lloc exacte i l’accés per al dia de l’acte.

L’acte, que vol ser una jornada festiva i reivindicativa, se celebrarà el diumenge 15 de juliol, al matí, a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada. Els organitzadors volen repetir l’èxit de la gran estelada humana, que es va fer fa cinc anys, creant ara un enorme llaç groc.

La meitat de l’import de la inscripció es destinarà a l’Associació Catalana pels Drets Civils. Amb el lema “Revoltats”, els impulsors d’aquesta iniciativa reivindiquen l’esperit de la mobilització social de l’1-O per transmetre el seu suport als presos i exiliats polítics. Diversos fotògrafs professionals captaran imatges de la construcció del llaç groc humà amb les quals s’editarà un vídeo que els impulsors de la iniciativa pretenen que sigui tan viral com el de l’Estelada Humana i arribi arreu del món.