Una cinquantena de persones visiten l’exposició “El sentiment de la urgència”

58

El passat dissabte 7 d’octubre es va inaugurar l’exposició “El sentiment de la urgència” amb la presència d’una cinquantena de persones a la Capella del Centre Cívic de Calaf. L’exposició d’art va tenir una bona acollida per part del públic assistent que va acudir a la inauguració.

“El sentiment de la urgència” combina l’exposició de gravats, pintures i videoarts amb actuacions en directe de performances i concerts d’artistes catalans i cubans. El dia de la inauguració els diversos artistes participants van sorprendre el públic amb representacions en directe.

La primera, una performance a càrrec de Jordina Ros i Pere Estadella, que va donar pas a una hora d’interpretacions. A les 18.30, els artistes Tània Moreno i Luis Miguel Gómez van oferir un concert als assistents i a les 19 hores de la tarda, Eduard Brian va cloure la programació pel dia de la inauguració amb el seu concert “Didgeriddo i altres vibracions sonores”.

Fins al proper 7 de novembre, es podrà visitar aquesta exposició que compta amb una sèrie d’obres d’artistes catalans i cubans.