Cinc hectàrees per gaudir del 4×4, que l’any passat van captivar 300 participants

83

Aquest cap de setmana la nostra ciutat viurà per setè any consecutiu, una matinal 4×4 en tota la seva intensitat. Els amants de les emocions màximes amb el vehicle 4×4 tenen una cita a l’avinguda Catalunya (davant d’Ig-nova) dissabte de 9 a 3 del migdia i diumenge també de 9 a 3, en què podran trobar cinc hectàrees de terreny apte per practicar totes les emocions que produeix conduir un vehicle 4×4 en un terreny especialment preparat per a ells per la secció 4×4 del Motoclub Igualada.

L’any passat, va ser tot un èxit, amb més de 300 participants. Tal és l’èxit d’aquesta iniciativa que va emportar-se la darrera edició del Premi Neptú de l’Ajuntament d’Igualada. Hi podran trobar: – Una pista per a vehicles SUV i 4X4 DE SÈRIE. – Una pista per als més ATREVITS. – STANDS de recanvis, accessoris, etc… – Servei de BAR amb begudes, entrepans freds, calents i cafès. – Zona infantil de pintura i dibuix. Les inscripcions es poden realitzar el mateix dia. Per un dia el preu serà de 20€, per dos dies, de 30€.

Zona de ràdiocontrol

Per tercer any consecutiu i després de veure la bona acollida que va tenir la iniciativa de fer els circuits de Trial i Rally RC elèctrics, tornarem a habilitar el recinte de la matinal per tal que els pilots i assistents (siguin grans o petits) tornin a gaudir d’aquestes modalitats ja que aquesta sana diversió no hi entèn d’edats. Aquest any, però, només es farà la zona Crawler, amb un circuit ple d’obstacles i de zones en les quals els pilots posaran a prova les seves habilitats demostrant tots els paranys que poden arribar a superar aquests petits 4×4 deixant bocabadats als assistents.

El circuit estarà obert tot el cap de setmana i no tindrà cap finalitat competitiva. Modalitats que poden gaudir del circuit:

-4×4 sense modificar en escales 1/24, 1/16 i 1/10 (rèpliques de tot terrenys originals de sè- rie)

-4×4 preparats en escales 1/24,1/16 i 1/10 (Rock Crawler)

Concurs de fotografia

La matinal 4×4 dóna moltes imatges espectaculars que fan les delícies dels aficionats a la fotografia i per això l’organització promou un concurs fotogràfic obert a tothom del qual en sortiran tres guanyadors. Les fotografies que es presentin al concurs només poden ser fetes els dies de la Matinal 4×4 Ciutat d‘Igualada del 2017 i cada participant només podrà presentar cinc fotografies al concurs. Les fotografies s’han d’enviar al correu electrònic concurs@4x4igualada, i el termini d’admissió és fins les 12 de la nit del 2 de juliol.

El nom de l’arxiu que s’enviï ha de ser el nom i cognoms de l’autor i el títol de la fotografia. El veredicte serà inapel.lable i decidit per membres de l’organització i del jurat. Es valoraran les fotos més impressionants, espectaculars, salvatges i divertides i el 9 de juliol es farà públic el nom dels guanyadors del concurs. Els premis seran lots de productes valorats el 150 euros el primer premi, 100 euros el segon i 50 el tercer.

Les fotografies premiades quedaran en propietat de l’organització, que podrà publicar-les fent constar el nom de l’autor, així mateix, l’organització es reserva el dret de publicar qualsevol de les fotografies presentades al concurs, citant-ne l’autoria. Pel sol fet de prendre part en aquest concurs, els participants es comprometen a no reivindicar els drets d’autor per la reproducció de les seves obres en: catàlegs, samarretes, flyers, cartells, premsa, reportatges, medis audiovisuals o informàtics.