El Cicle BBVA de Cinema de Muntanya arriba a Igualada

76

Arriba la 4a edició del Cicle BBVA de Cinema de Muntanya 2017, coorganitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, BBVA CX i la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, en col·laboració amb entitats excursionistes de Catalunya.

Un Cicle que arriba a 25 poblacions catalanes, en què projectarem tres de les millors pel·lícules premiades a la 34a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló.

Algunes de les poblacions ja confirmades d’aquesta nova edició són Olot, Sant Just Desvern, Valls, Granollers, Girona, Igualada, Cervera, Solsona, Manresa, Reus, Sabadell, Balaguer, Tiana i Avinyó.

El proper dijous 18 de maig, les projeccions arriben a Igualada, al Teatre Municipal l’Ateneu (C. Sant Pere, 9) a les 21 h, amb les pel·lícules “La Liste”, Premi GRANDVALIRA al millor film d’Esports de Muntanya 2016, i “Jurek”, Premi BBVA al millor film de Muntanya 2016 i Premi BOREAL al millor guió. Aquestes projeccions s’ha fet amb la col·laboració del Club Excursionista UECANOIA.

L’objectiu d’aquest Cicle és acostar el Festival a diverses poblacions de Catalunya i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya. La presentació de les pel·lícules anirà a càrrec de Joan Salarich, director del Festival.

El Festival BBVA de Cinema de Muntanya, promogut per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, BBVA CX i la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, es troba entre els més prestigiosos del món en el seu sector. Des del 1982, posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre la muntanya i la natura, i reuneix a Torelló destacats especialistes del gènere i milers d’espectadors cada any.

Més informació i calendari del Cicle a www.torellomountainfilm.cat o a www.fcaixescatalanes.cat.