El CF Igualada perd en el temps afegit i trenca una gran ratxa positiva
E

26 de febrer de 2018

Els blaus van tenir un gran inici de partit, com ja és habitual a les Comes. En els primers minuts, i de nou Martí Just, després d’una gran triangulació al mig camp que el deixaven sol davant del porter, va tenir la sang freda de regatejar-se’l i marcar a porteria buida.

Els locals, fidels al seu estil de joc, el qual s’anava imposant en el partit, però sense crear ocasions de gol a la porteria del Sant Ildefons. Per la seva banda els de Cornellà feien arribades a la porteria de Javi sense posar en perill el marcador.

A la represa els dos equips han seguit amb la mateixa tònica, els blaus tenien el control del joc i els visitants esperaven recuperar per sortir ràpid al contraatac i així ha sigut com aconseguien fer l’1-1, a través d’Ivan.

En els darrers minuts els locals ho intentaven, amb arribades per bandes i quan tot just semblava que arribaria el gol del conjunt igualadí, en el temps afegit, va ser una internada per banda dreta del Sant Ildefons que posava al cap de Guillermo Torres, per marcar el gol de la victòria pels visitants.

Els anoiencs, després d’aquesta jornada segueixen a la part alta de la classificació a només 3 punts de la zona de promoció.

Diumenge vinent, els de Mestre jugaran al camp del Valls.

Alineació: Javi, Cano, Bernat, Thomas, Edgar, Eloi, Eric, Martí, Seydou, Doblas i Güell.
També: Fran i Joel.