El CF Igualada guanya a Sant Carles de la Ràpita i es consolida a la zona alta

19 de febrer de 2018

Els igualadins segueixen amb la seva gran ratxa de resultats i ja acumulen vuit jornades sense conèixer la derrota. Els blaus van aconseguir una victòria solvent a Sant Carles de la Ràpita, on han jugat tres juvenils

Els de Mestre tenien un desplaçament molt complicat, al camp d’un rival molt perillós que havia guanyat davant rivals de la zona capdavantera. Els de l’Anoia estàven advertits. A més, les significatives baixes feien del matx, un repte.

No obstant, el partit va començar de la pitjor manera i al minut 1, els locals van aconseguir avançar-se en el marcador. Pilota penjada a l’àrea i la segona jugada va ser aprofitada per un jugador rapitenc, que feia un autèntic golàs.

Tot i el gol, els blaus van voler ser fidels al seu joc i van començar a dominar. En els primers minuts, Javi va evitar que s’incrementés la diferència i en una jugada ràpida, Martí va aconseguir igualar el marcador, al minut 11.

La dinàmica era visitant, només feia falta que es reflectís al marcador. Al minut 23, en un còrner, Seydou, de manera poc ortodoxa va fer l’1-2. El matx era blau. El marcador es va poder ampliar, però els igualadins no van estar encertats. S’arribava al descans amb avantatge per la mínima.

A la represa, tot i la gran pressió local, els de Mestre van saber jugar amb els tempos del partit. I Eric, va culminar un contraatac de bandera per posar l’1-3, al minut 49. Quedava gairebé mig partit, però el panorama era favorable.

No obstant, al minut 56, David va ser expulsat i un partit que semblava mort, va tornar a agafar emoció. Calia aguantar. La gran resilència blava es va posar de manifest. Masegosa va debutar a l’eix de la defensa. I els visitants van resistir fins als darrers minuts, quan van sortir al camp, Sergi i Omar, dos juvenils més, i Abde. Els igualadins van saber sofrir en tot moment. Però, tot i la gran lluita anoienca, en la darrera ocasió, de còrner, els locals van fer el 2-3 definitiu. No hi hauria tempa per a més. Els tres punts van viatjar cap a Igualada.

A l’acabament del partit, l’equip tècnic blau es mostrava molt satisfet: ‘Estem molt contents pel resultat, sobretot per les difícils circumstàncies del partit’.

Amb aquest resultat, els anoiencs sumen 38 punts i es col·loquen a la quarta posició, a dos punts de la promoció. El diumenge vinent, a Les Comes, es rebrà el Sant Ildefons, rival de la zona mitja de la classificació.