El CF Igualada guanya davant el Borges i encadena 8 partits sense perdre

5 de febrer de 2018

Els blaus sumen els tres punts, encadenen vuit partits sense perdre i segueixen a la part alta de la classificació.

Els de Mestre s’enfrontaven a un equip que seguia de ben a prop els passos de l’Igualada, el Borges. Al partit d’anada havia acabat en empat i era evident que seria molt complicat aconseguir la victòria.

Tot i les dues dinàmiques contraposades a les que arribaven ambdos equips, els anoiencs positiva i els lleidatans negativa, el partit va estar igualat des dels primers instants. El fred i el plugim que queia sobre Les Comes, feia que la velocitat de la pilota fos molt alta, factor que a priori beneficiava als locals. Amb aquest panorama, ben aviat els blaus es van avançar al marcador. Al minut 8, en una bona jugada Güell va enllaçar una gran passada amb Martí, que de cap, va superar al porter visitant per dalt. El matx es posava de cara, però restaven molts minuts.

El gol va animar els igualadins, que van dominar el joc, generant ocasions fins a la mitja hora. No obstant, a partir d’aquest moment, el Borges va estirar la pressió i va començar a apropar-se a l’àrea de Javi, sense excessiu perill, però incomodant als blaus. En els últims compassos de la primera part, els locals van poder incrementar l’avantatge, després d’una gran internada d’Eloi, que Seydou no va poder materialitzar. Els jugadors marxaven al descans amb l’1-0.

A la represa, el joc es va travar i cap dels dos equips aconseguia aproximar-se a les àrees. Tònica que es va mantenir fins al minut 60, quan ambdós equips van estirar-se i el partit es va convertir en un anar i venir. Qualsevol dels dos equips podia marcar. Malgrat estar molt obert l’enfrontament, els igualadins van tenir les arribades més perilloses, que no van aconseguir materialitzar. S’entrava als últims deu minuts amb l’avantatge mínim. Finalment, els anoiencs van aguantar l’envestida final visitant i van deixar els tres punts a casa.

Amb aquest resultat, el CF Igualada estreny més la classificació per la part alta, col·locant-se en quarta posició amb 35 punts, a quatre punts de promoció d’ascens. La pròxima jornada, d’aquí a dues setmanes, els de Mestre visiten el camp de la Rapitenca. Ara toca descansar i gaudir del Carnaval…. I seguir entrenament a entrenament, partit a partit!