El CF Igualada empata a casa amb un resistent Viladecans

23 d'octubre de 2017

Els anoiencs no aconsegueixen trencar la muralla dels del Baix Llobregat i aconsegueixen un punt en un partit molt travat.

Després de tres victòries consecutives, els jugadors de Dani Gimeno rebien a un rival molt dur. Els visitants tenien els mateixos punts que els igualadins i era evident que seria un partit exigent.

I així va ser, els blaus van intentar des del primer minut tenir la pilota i desenvolupar el seu joc combinatiu com tenen acostumada a l’afició blava en els últims partits. Tot i així, la falta de precisió en les passades feia que el joc no fos fluid. Això va provocar que els visitants es trobessin molt còmodes sobre el terreny de joc. El seu objectiu era trencar el ritme dels blaus i a la primera part ho van aconseguir. Matx ensopit que arribava al descans amb el resultat inicial.

A la represa, els de Dani Gimeno van posar un ritme més alt, però la gran intensitat defensiva dels visitants i els errors individuals en la combinació no permeteren arribar amb molta claredat. El Viladecans volia trencar el ritme de joc dels blaus, per a poder incomodar-los. Moltes interrupcions per part dels jugadors visitants que desquiciaven els blaus.

No obstant, els igualadins van tenir les ocasions més clares, que van ser neutralitzades per la defensa de roig i blanca, in extremis. El partit es va anar consumint i cap dels dos equips va aconseguir perforar la porteria del rival.

Amb aquest punt, els blaus segueixen a la meitat de la classificació amb onze punts i amb un partit menys. El diumenge vinent, a les 12:15h, els anoiencs visitaran el camp de la UE Sants.

Alineació: Dani; Aleix, Thomas, Juan, Bernat (Iloie 30′); Moragas, Güell, Juanjo (53′); Morillas, Martí (Eloi 76′) i Doblas (Peña 87′).