Centenari Toni Bou

47

Toni Bou ja és centenari. El pilot de Piera ha aconseguit aquest diumenge al matí la seva victòria número 100 al Mundial de Trial, després d’imposar-se al Gran Premi de Portugal. I ho ha fet en només 200 Grans Premis disputats, és a dir, ha pujat al graó més alt del podi en la meitat de les proves en què ha competit.

El pilot anoienc de l’equip HRC Repsol Honda es converteix així en el primer pilot de la història del Mundial de Trail en ser centenari, ja que amb la victòria d’avui ha superat el récord de 99 que fins ara tenia el britànic Dougie Lampkin.

Un cop acabat el gran premi, el 22 vegades campió del món ha comentat que “estic molt content, mai hauria imaginat arribar fins aquí. Em fa molta il·lusió arribar a les 100 victòries, però encara més saber que he fet el 50%, crec que és una efectivitat increïble”.

Amb la victòria de Portugal, la tercera de la temporada de quatre proves disputades, Toni Bou amplia la distància en la lluita per aconseguir un nou títol de campió del món a 10 punts del segon, Jeroni Fajardo.