El CBI femení guanya a l’Hospitalet i es posa líder

27 de març de 2017

Desplaçament important aquest cap de setmana per les noies del Physic CBI a la pista del líder i victòria merescuda per les anoienques en un partit molt treballat en defensa i amb molt d’encert a la línia de 6,75. El matx ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips, amb molt treball en defensa i amb poc encert a l’hora d’atacar. La primera cistella del partit no arriba fins passats tres minuts de partit i és per part de les igualadines. Les bones defenses marquen aquest període, on això permetia a les igualadines poder córrer al contraatac i anotar fàcilment. Tot i que al final del quart un parell de pilotes perdudes fan que s’arribi al final del quart amb un resultat de 12-17.

El segon període va començar com va acabar l’anterior, amb molt de ritme i amb les de l’anoia sortint perfectament de la pressió que les locals feien, i aguantant la defensa agressiva i amb molts contactes de les de l’Hospitalet. Les Igualadines es van passar molt bé la pilota i això les va permetre trobar bons tirs i anotar de 6,75 en tres moments importants del període. Així es va arribar a la mitja part amb un marcador favorable per les noies d’en Pep Piqueras de 23-32.

A la represa un triple de Berta Sellares obre el marcador i ens dóna molta energia, per seguir defensant molt durament i robar un parell de pilotes. A falta de 3 minuts per acabar període les locals anoten un triple que les posa per sota dels deu punts, però tot i això s’arriba al final del tercer període amb un 34-44. A la represa un triple de Berta Sellares obre el marcador i ens dóna molta energia, per seguir defensant molt durament i robar un parell de pilotes. A falta de 3 minuts per acabar període les locals anoten un triple que les posa per sota dels deu punts, però tot i això s’arriba al final del tercer període amb un 34-44.

L’últim quart se’ns va fer molt llarg, ja que l’última cistella per part de les igualadines va ser a falta de 5 minuts per acabar el partit, i on les locals anaven retallant distancies gràcies a la línia de tirs lliures. Però tot i això la victòria més que merescuda va ser per les noies del Physic Igualada per un 46-56 que es posen líders en la classificació. La pròxima setmana les igualadines juguen dos partits, un ha casa el dimecres 29/03 contra el Safa claror A a les 20:45h i el diumenge comencen segona volta contra el Grup Barna.

CEJ L’HOSPITALET 46 – CB IGUALADA 56

CB IGUALADA: Carner (9), Lamolla (0), Jané (14), Sellares (11), Teixidó (8) -cinc inicial – Freixes (0), Amatlle (2), Armengol (9), Fernández (3), Figueras (0).

PARCIALS: 12-17, 11-15 (23-32), 11-12 (34-44), 12-12 (46-56).

ÀRBITRES: Muñoz, Gallardo.