El CBI femení cau en l’últim partit de la temporada a casa

32

Últim partit de la temporada a les Comes i derrota en un matx que ha anat de mes a menys per part de les igualadines. El matx ha començat amb un ritme molt alt. La primera cistella ha estat als pocs segons de l’inici per part de les visitants, però les igualadines han contestat rapidament. El gran nivell defensiu per part dels dos equips ha marcat el primer període on s’ha arribat al final amb un marcador favorable de 22-20.

Mateix guió en l’inici del segon període, però aquest cop amb les d’Hospitalet fent una pressió a tota pista que ens ha fet perdre pilotes i no sentir-nos còmodes a l’hora d’atacar. El parcial en aquest quart ha estat baix, arribant al final amb un resultat de 34-29.

A la represa, les noies de Pep Piqueras han sortit amb poca energia i encert, i han estat les visitants que s’han trobat molt més còmodes per defensar amb molta intensitat i arribar de manera fàcil a cistella. Això va fer que el parcial fos favorable per elles i el marcador també 43-45.

No va ser fins a l’últim període on les visitants es van emportar el matx de manera treballada, i amb molt d’encert a la línia de 6,75. Tot i l’esforç per part de les igualadines en els minuts final del partit, el matx se’l va endur l’Hospitalet. Així s’acaba una gran temporada per part de les igualadines.

CB IGUALADA – 66

CEJ L’HOSPITALET – 74

CB IGUALADA: Amatlle (0), Lamolla (25), Carner (20), Carrasco (4), Armengol (7),  -cinc inicial – Sellarés (0), Jané (8) Teixidó (2), Fernàndez (0), Roda (0), Figueras (0).

PARCIALS: 22-20, 12-9, 9-16, 23-29.

ÀRBITRES: Osorio i Lopez.