El C.B. Igualada trenca una ratxa de 4 victòries a la pista del Vic

13 de novembre de 2017

Inici molt seriós i encertat de l’Igualada a Vic que amb un parcial de 4-11 demostrava estar molt ficat al partit, després d’uns minuts igualats va arribar una desconnexió total passant del 11-17 al 30-17.

Reacció demolidora a la represa del 2n quart, defensa que s’acoplava a la perfecció sumant ràpides transicions feien un parcial de 5-23, final a la mitja part 46-52. Al 3r quart els locals aconsegueixen ajustar la defensa així com també el ritme per tornar a igualar el matx, 68-67.

A l’últim quart, l’Igualada no es donava per vençut i dividint molt bé la defensa local va aconseguir un 73-79 a falta de 4 segons. Però els locals tornaven a reaccionar i capgiraven el marcador al 86-83, els igualadins van tenir un últim tir de 3 punts que no va entrar.

Després de 4 victòries seguides, una derrota que no treu el gran treball que està fent l’equip de Jordi Martí. Proper partit dissabte 18 de novembre contra el Valls, un equip dels top de la categoria.

5 inicial: Fons C, Garcia M.A., Gual A, Tejero E, Camí P.

C.B. Igualada: Riu R (0), Burgués E (1), Carrión S (9), Torres J (13), Benito M (0), Fons C (6), Garcia M.A. (9), Gual A (11), Tejero E (24), Camí P (10).

C.B. Vic: Rabaseda M (10), Comes G (0), Garrote J (21), Vidal D (7), Rodríguez J (6), Domínguez S (11), Iglesias J (2), Joanola M (2), Torrent X (5), Sabata N (13), Toure O (9).