El CB Igualada perd a casa amb el Mollet però es manté a la zona alta

19 de febrer de 2018

El primer equip del Club Bàsquet Igualada va perdre el partit d’aquest cap de setmana disputat a Les Comes contra el Mollet (74-80).

Tal i com es preveia, el primer quart va ser força igualat tan pel joc que es va veure a la pista com per l’anotació, cap dels dos equips s’aconseguia distanciar en el marcador. El segon quart ja va servir perquè els igualadins aconseguissin una mica de renda i així es va arribar al descans amb 10 punts a favor.

A la represa el Mollet va sortir més concentrat que l’Igualada i això va fer que durant el 3r quart l’equip vallesà reduís les distàncies en el marcador fins a col·locar-se a 4 punts a l’acabar el període. L’últim quart va ser el decisiu, i el Mollet va saber gestionar millor els seus atacs i encistellava amb facilitat, aquesta dinàmica va fer que s’arribés al final del partit amb un resultat de 74 a 80.

El pròxim partit del Club Bàsquet Igualada serà el dilluns vinent a la pista del Cornellà.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?