Castells, indignat: “Hi ha treballadors a la Conca que no tenen garantits els seus drets laborals”

1473

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, s’ha mostrat avui molt indignat davant les autoritats de les administracions responsables de l’àmbit laboral i la Seguretat Social perquè, 8 dies després del confinament a la Conca, els treballadors que no poden accedir als seus centres de producció fora de la zona confinada no estan protegits.

Castells ha dit en roda de premsa que “volem respostes a les inquietuds perquè els treballadors estan desprotegits dels seus drets laborals. Els que són positius per Covid-19 i els aïllats tenen dret a la baixa per ILT, no han de patir, però sí els que no poden anar a treballar perquè el seu centre de treball és fora de l’àrea confinada. Aquestes persones necessiten respostes, ja no valen més excuses. Són problemes que ja haurien d’estar resolts, portem ja més d’una setmana confinats. Cal un circuit per a resoldre això i evitar col·lapsar els CAP’s”.

Atracament a una farmácia d’Igualada

D’altra banda, el cap de la Policia Local d’Igualada, Jordi Dalmases, ha explicat que dimecres es va produir un atracament amb dues persones a una farmàcia del centre de la ciutat. “Es va comprovar ràpidament la identitat, i ahir a la tarda gràcies a la intervenció d’un policia local de paisà es va poder localitzar una de les persones a l’avinguda Àngel Guimerà. Els Mossos van detenir-la, i posteriorment a l’altre atracador”.