Castellolí celebra la Festa Major de Sant Vicenç

54

Castellolí celebra aquest cap de setmana la Festa Major de Sant Vicenç. Els actes s’inicien avui divendres amb un acapte de sang de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, amb una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits. A les 8 a La Brillante tindrà lloc la 5a nit de l’Esport de Castellolí, en la que es nominarà i reconeixerà a la millor o al millor esportista de l’any.

Dissabte a partir de les 10 del matí començarà el Torneig infantil de pàdel de nivell iniciació i nivell intermig. A la tarda cap a 2/4 de 8 de la tarda caldrà lliurar els plats per ser valorats al 23è Concurs de Cuina. A les 9 de la nit tindrà lloc el lliurament dels premis i el sopar de tast. A les 11 nit d’humor amb els monòlegs humorístics de Xevi Font. L’endemà diumenge 3a matinal 4×4, amb sortida a les 9 del matí a la plaça de les Escoles Velles.

Festa de la gent gran a partir de les 11 del matí a l’església de Sant Vicenç, amb missa oficiada per mossèn Eduard Flores i cantada per la Coral d’Aulí. A les 12 del migdia, a la Brillante, exposició: Fem memòria amb el fons fotogràfic del Vicenç de Cal Rei Xic, cedit a l’Ajuntament; i cap a la 1 de la tarda vermut de la gent gran.

A partir de les 12 del migdia, al Centre, taller amb material reciclat per a nens i nenes de 4 a 14 anys. A les 6 de la tarda, a la Brillante, teatre amb representació de La quarta via de la companyia T-atraco teatre (preu de l’entrada 5 euros).