Els carrers de piera s’omplen de gegants i capgrossos en la XXII Trobada Gegantera

44

El passat dissabte 8 d’abril Piera va acollir la XXII Trobada Gegantera que va comptar amb la participació de les colles de Sant Feliu Sasserra, Sant Cugat del Vallès, les Borges Blanques, Argelès sur Mer, Molins de Rei, Guinardó, Martorell i també amb el Grup de Tabals Desterrats i els Eixerits Geganters de la Vila de Piera.

L’esdeveniment va començar a les 17 hores amb una plantada al carrer Piereta on es van reunir totes les colles participants abans d’iniciar una cercavila pel nucli de Piera. Molts pierencs i pierenques van acompanyar els gegants i capgrossos pels carrers de la vila fins a la plaça del Peix on es van oferir actuacions individuals i un ball final conjunt.

El primer tinent d’alcalde, Josep Llopart, el regidor de Cultura, Josep Maria Rosell, i el cap de colla dels Gegants de Piera, Albert Domingo, van lliurar unes plaques commemoratives a les diverses colles per agrair la seva participació en la trobada. Posteriorment, es va celebrar un sopar de germanor a la Nau de Cal Sanahuja.