Carme Riera, Pere Camps i Maribel Cuadras, novetats als primers llocs de la llista de CiU a Igualada

58

maribel cuadras, marc castells, carme riera, pere camps.jpg

La llista que Convergència i Unió presentarà a Igualada de cara a les eleccions municipals del 24 de maig, liderada per l’actual alcalde Marc Castells, incorporarà novetats als onze primers llocs. Segons s’ha donat a conèixer aquest dimecres, Carme Riera, Pere Camps i Maribel Cuadras, tres igualadins de reconeguda trajectòria professional, se sumen al projecte encapçalat per Castells.

Carme Riera i Minguet (Igualada, 1965) és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària, va cursar Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries a la UB, és Màster en Bioètica per l’Institut Borja, Màster en Atenció Primària per la UAB i ha estat responsable i ponent en nombrosos cursos i seminaris. Ha estat a l’Institut Català de la Salut (ICS), metge de família a Vilanova del Camí, directora de l’EAP Igualada Urbà, directora del Servei d’Atenció Primària Anoia, directora de la Direcció d’Atenció Primària Costa de Ponent, i des d’aquest 2015, directora del Servei d’Atenció Primària Anoia de l’ICS.

Pere Camps i Oviedo (Igualada, 1950) ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional a l’empresa Punto Blanco. Hi va entrar a treballar l’any 1966, inicialment com a operador d’un dels primers “cervells electrònics” que hi va haver a l’Estat i posteriorment es va incorporar a la seva àrea d’atenció al client. Al llarg de la seva vida s’ha format en màrqueting i telemàrqueting, en Direcció de Grup de Treball, Negociació i Gestió i en Tractament de Queixes del Client. Fa poc que s’ha jubilat, tancant una llarga trajectòria al tèxtil local.

Maribel Cuadras i Nieto (Igualada 1960) va estudiar Enginyeria Tècnica Química a l’Escola d’Enginyeria d’Igualada, posteriorment ha cursat Màster de Direcció de Producció a EADA i Màster en Curtits també a la UPC d’Igualada. Acumula una llarga experiència al sector industrial, majoritàriament en empreses relacionades amb l’àmbit de la química vinculada a la pell, i actualment treballa en una empresa d’adoberia a Igualada.

Marc Castells, candidat a la reelecció a Igualada per CiU, afirma que “els últims quatre anys hem arrencat un projecte il·lusionant que està consolidant una marca de ciutat i està fent renéixer Igualada en àmbits fonamentals com l’econòmic, l’industrial i el del coneixement, entre d’altres”. De cara als propers comicis, afegeix el candidat, “hem constituït un equip que suma la gran experiència assolida pels regidors al govern aquests quatre anys, amb les idees de noves figures que compten amb un prestigi
professional contrastat, que sumaran molt i que ens han d’ajudar a reforçar el projecte i impulsar encara més aquest renaixement d’Igualada”.

La llista en la seva totalitat, així com el contingut programàtic de CiU per les municipals s’anirà donant a conèixer en les properes setmanes.