Carla Bisbal (CAI), sots campiona d’Espanya Sub-16 en 1.000 m.ll
C

9 de juliol de 2019

L’atleta Cadet del C.A. Igualada Petromiralles/Jocnet, Carla Bisbal, va assolir el sots campionat d’Espanya en els 1.000 m.ll. en la seva participació al 18è Campionat d’Espanya Sub-16, que es va dur a terme a Gijón en doble Jornada de dissabte i diumenge matí i tarda, amb la participació de més de 800 atletes estatals capdavanters nascuts els anys 2004/05.

Hi participaren 4 atletes del CAI, assolint 1 medalla d’Argent i 1 lloc de finalista en les proves respectives, en una molt destacada actuació global.

Va sobresortir el sots campionat d’Espanya assolit per Carla Bisbal en els 1.000 m.ll. amb 2’58”94 a la final, després de dominar dissabte la 3a s/f. amb 3’02”99.

Joan Sendra era 5è a la final dels 100 m. tanques, amb 14”79, perjudicat per una caiguda, entrant anteriorment 1r en la 1ª s/f. amb 13”89, marca personal de l’anoienc, i amb 14”27 en la sèrie classif. Joan Sendra participava a més en el Salt d’Alçada, essent 16è amb 1,69 m.

Mar Planas era 15a global en el Triple Salt femení, amb un millor intent de 10,93 m. i Francina Massagué era 3a en la sèrie classificatòria corresponent dels 300 m.ll., amb 42”90, que no li donaven accés a s/f.