Cargolada a Vilanova del Camí en solidaritat amb els veïns multats per enganxar cartells

83
El CDR Igualada-Conca d’Òdena ha organitzat per aquest dissabte a la plaça del Mercat de Vilanova del Camí una cargolada per la llibertat d’expressió en solidaritat amb els veïns i veïnes multades amb 500 euros per l’Ajuntament de Vilanova del Camí, sancionats sota l’acusació d’haver enganxat cartells.
En aquest sentit des del grup de veïnes i veïns multats defensen que més enllà del motiu dels cartells, cal defensar que qualsevol veí pugui expressar les seves idees amb llibertat i sense por de ser multats. Entenen que avui la llibertat d’expressió esdevé un dret fonamental i que amb pràctiques com les del consistori aquest corre perill.

El grup de veïns i veïnes conviden a tota la ciutadania a sumar-se a la cargolada com a resposta ciutadana i per tal de fer una jornada alegre de convivència i reivindicació.
Els tiquets es poden adquirir al Casal Popular “El Foment” d’Igualada i a el Bar Londres de Vilanova del Camí al preu de 8 euros pel dinar de Cargols i a 12 euros pel dinar amb Fideuà.