Capvespres d’art a La Lliga de Capellades

60

cartell capvespre.jpg

El proper dissabte 18 de juliol, des de les sis de la tarda i fins a les deu del vespre, tindrà lloc a Capellades la primera edició d’una iniciativa artística ben original. Amb el nom de “Capvespre d’Art” i situat al pati de la Societat La Lliga de Capellades, a l’espai a l’aire lliure comprès entre la cafeteria i la sala de teatre, es durà a terme una exposició col·lectiva d’artistes capelladins i capelladines. Hi participaran el Francesc Aloy, la Lourdes Busquets, el Joan Calveras, el Toni Chia, la Montserrat Garcia Olivé, l’Ana Maria Gómez, el Jordi López Alert, la Pili López, la Maka, el Toni Miquel, el Jordi Pons i la Verónica Rosado, els quals, un cop distribuïts per diversos espais compartiran l’obra amb tots els assistents.
Aquesta acció artística, d’entrada lliure i oberta a tots els públics, es completarà amb un acompanyament musical a partir d’una selecció que anirà a càrrec de la també capelladina Maria Delgado. També hi haurà un espai de creació lliure amb guixos per tal que tots els que vulguin puguin afegir la seva creativitat en un dibuix col·lectiu que anirà prenent forma durant aquella tarda.
Capvespre d’Art, que ha coordinat l’artista Lourdes Busquets i que organitza la Societat La Lliga amb la col·laboració de l’Ajuntament de Capellades, neix amb la voluntat de fer confluir les expressions artístiques que hi ha en l’actualitat a Capellades en el camp de les arts plàstiques a fi d’anar compartint futurs projectes en comú.