Capellades farà un procés participatiu per escollir com serà la Piscina Blava

45

Aquest proper dijous 23 de novembre a les 8 del vespre es farà al Teatre La Lliga de Capellades una trobada per parlar sobre la remodelació de la Piscina Blava de Capellades.

Tal i com explica el regidor d’Esports i Alcalde de Capellades, Aleix Auber, «aquest serà el primer Govern Obert, que farem. Serà un marc per debatre entre tots com volem que sigui un espai compartit com és la Piscina. Al llarg dels propers mesos continuarem amb aquesta fórmula de trobades per parlar sobre altres temes que també afecten a tothom, com poden ser la neteja o la recollida d’escombraries».

La sessió d’aquest dijous començarà amb una exposició sobre com està ara mateix el recinte de la Piscina i com es farà un nou projecte per reformar-la. Per això a partir d’ara s’obrirà un procés participatiu on tothom podrà dir la seva i fer propostes omplint una butlleta i deixant-la a les bústies que es trobaran a la Biblioteca i a la recepció de l’Ajuntament abans del 15 de desembre.

A banda d’explicar com funcionarà aquest procés participatiu també s’informarà sobre la creació d’una comissió de seguiment, amb màxim 12 persones, que tindrà com a tasca rebre totes les propostes que es presentin i treballar-les conjuntament amb els serveis tècnics de l’Ajuntament per iniciar l’avantprojecte, que s’acabaria de definir per l’equip de govern.

Un cop el projecte estigui finalitzat es presentarà a tothom i es començaran els passos per a la seva execució.

La trobada d’aquest 23 de novembre també tindrà un torn obert de paraules per tal que tothom faci arribar les seves inquietuds a l’equip de govern.