El Campus Ton Baliu es prepara per la seva tercera edició

35

El Campus Ton Baliu, al qual dóna nom l’ex jugador de l’Igualada que actualment milita a les files del Porto, tornarà a Igualada per tercer any consecutiu del 24 al 29 de juliol. El campus està dirigit pel mateix Ton Baliu, pel coordinador del club Marc Muntané i per Joan Raja, llicenciat en CAFE. El campus ja té una trentena d’inscrits i segons Marc Muntané “és una bona xifra”.

Com cada any, la organització acollirà a nens i nenes d’arreu de Catalunya que vindran a la capital de l’Anoia a jugar a hoquei patins al costat de jugadors que competeixen a OK Lliga o Primera Divisió Espanyola.

Els arlequinats Roger Bars i Manel del Valle seran monitors del campus, juntament amb alguns ex igualadins com Nil Garreta, Joan Muntané, Aleix Vera, Isaac Larios i la jugadora del CH Cerdanyola Laura Manzanares. A més, els participants també comptaran amb algunes ‘visites’ d’alguns convidats, com les de Tety Vives i Elagi Deitg i també les d’Aleix Esteller, jugador del CE Noia o de Carles Grau, porter del Porto, entre d’altres.

Els inscrits podran triar entre les opcions d’11 hores, on estarien al Campus de tres quarts de de nou del matí fins a tres quarts de vuit del vespre; i l’opció de 24 hores, que els allotjarà tota la setmana a l’Alberg de Sant Jaume de Jorba. Els menjars estan inclosos amb el preu final, igual que l’allotjament i en el cas de quedar-se la setmana completa.

Per inscriure’s s’ha de portar el full d’inscripció (que podeu trobar a les xarxes socials del campus) a les oficines del club (Carrer Capellades, 19) o bé enviar-lo a secretaria@igualadahc.com. El preu final és de 180 euros per 11 hores (inclosa la mitja pensió) o 350 euros per les 24 hores (inclosa la pensió completa, allotjament i el transport fins l’alberg). El 50% del preu s’ha de fer per transferència bancària al moment d’inscriure’s, i l’altre 50%, en metàl·lic el primer dia de campus, el 24 de juliol.

Els participants entrenaran cada dia dues hores i ho combinaran amb activitats lúdiques i partits d’hoquei patins entre ells.