Calaf rep el premi a la Innovació en Accions Promocionals al Palau de la Generalitat

64

L’Ajuntament de Calaf va rebre ahir dilluns el premi a la Innovació en Accions Promocionals que concedeix la Generalitat de Catalunya pel seu projecte “Les botigues de la Plaça Gran, un tresor recuperat”. Acompanyat de diversos regidors del municipi, l’alcalde Jordi Badia va ser l’encarregat de recollir el guardó de mans del President de la Generalitat, Quim Torra, en un acte en què també hi havia la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

Tot i que els premis no comporten cap dotació econòmica, sí que tenen un gran valor honorífic i de promoció pel poble. La Generalitat de Catalunya reconeix cada any amb uns guardons la feina del sector turístic català i la seva contribució perquè Catalunya sigui una destinació turística referent a escala internacional.

La finalitat dels guardons del turisme de Catalunya és reconèixer l’esforç i la dedicació de persones, empreses i institucions públiques i privades en favor del turisme, i servir d’instrument per estimular comportaments professionals i actuacions individuals o col·lectives que col·laborin a millorar la imatge turística de Catalunya i dels seus serveis turístics.