Calaf programa la segona Setmana de la Gent Gran amb una desena d’activitats lúdiques i festives

29

Entre el 22 i el 28 de maig, se celebrarà la segona edició de la Setmana de la Gent Gran de Calaf. Una proposta que pretén continuar i millorar la línia encetada fa un any enrere per programar un seguit d’activitats que puguin ser d’interès per a les persones més grans del municipi. A més, serveix per mantenir l’homenatge que ja fa anys que es fa a Calaf durant aquest mes de maig.

El programa, que es dirigeix especialment a totes les persones més grans de 65 anys, inclou xerrades, cinema i una sortida al ‘Museu del tren d’Igualada’, el divendres. El mateix dia, a les 19.30 hores, hi haurà un concert d’havaneres amb el grup ‘Vent Endins’ i l’endemà dissabte, a les 19.00 hores, teatre a càrrec del Foment Cultural de Súria que presentarà l’obra ‘Els nostres veïns’. Aquestes darreres són activitats obertes a tot el públic en general que tindran lloc a la Sala d’actes municipal.

El diumenge, 28 de maig, serà el dia central d’aquesta edició de la Setmana de la Gent Gran. La jornada començarà a les 11.30 hores amb la missa solemne seguida per un concert, dins la mateixa església parroquial de Sant Jaume, de la Coral Ressons. A les 14.00 hores començarà el dinar, que tindrà lloc a la Sala d’actes municipal i, com a cloenda, hi haurà, al Casal de Calaf, el concert de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba que presentaran l’espectacle ‘50 anys d’escenaris’. Aquest és un acte organitzat per Músiques a Cau d’Orella que és obert a tothom, però que té un preu especial de 5 euros per a les persones majors de 65 anys.

Portes obertes a l’Esplai de la Gent Gran

A més, de participar en aquestes activitats, es convida a tots els majors de 65 anys de la població a conèixer les activitats que fan des de l’Esplai de la Gent Gran de Calaf. I és que durant aquesta setmana celebraran unes jornades de portes obertes per tal que tothom qui vulgui pugui participar en una vintena de propostes molt diverses, des de fer manualitats, català, anglès o meditació, fins a classes de pilates o de ball en línia.

Informació pràctica

Per participar en les següents activitats can inscriure’s, fins al 16 de maig, a l’Ajuntament de Calaf o a l’Esplai de la Gent Gran. La reserva de plaça es farà per rigorós ordre d’inscripció.

Visita al Museu del tren d’Igualada
Activitat gratuïta
Aforament limitat (50 places)

Dinar
Preu per a majors de 65 anys: 5 euros
Un acompanyant de menys de 65 anys: 8 euros
Aforament limitat (200 places)

Concert de M. del Mar Bonet
Preu per a majors de 65 anys: 5 euros
Un acompanyant de menys de 65 anys: 8 euros

Paquet dinar i concert de M. del Mar Bonet
Preu per a majors de 65 anys: 8 euros
Un acompanyant de menys de 65 anys: 12 euros

Consulteu totes les activitats al tríptic informatiu: http://dom.cat/17j6