Calaf atorgarà fins a 3.000 € en beques per a la realització d’activitats culturals

13

L’Ajuntament de Calaf ha obert una convocatòria per sol·licitar una beca per a alumnes infants i adolescents (de 3 a 17 anys) de famílies amb una situació socioeconòmica desafavorida. L’ajut es destinarà a la realització d’activitats culturals en el curs 2017-2018. Per optar a la convocatòria cal estar empadronat a Calaf i realitzar una activitat cultural constituïda legalment al poble de Calaf.

Els pares o tutors poden presentar, del 5 al 15 de setembre, la sol·licitud per optar a la beca. Cal fer-ho a les oficines de l’Ajuntament de Calaf entre les 9.00 i les 14.00 hores. La resolució dels ajuts es donarà a conèixer del 18 al 22 de setembre.

Les activitats culturals són una pràctica que afavoreix la integració i la prevenció d’aquells col·lectius d’infants, adolescents i joves en risc d’exclusió social, així com una millora de convivència en el seu entorn i una transmissió positiva de valors personals i socials.

Al web de l’Ajuntament de Calaf es poden consultar les bases de la convocatòria, la documentació a presentar, així com descarregar el document per fer la sol·licitud.