Calaf acollirà els pròxims 7 i 8 de setembre la 3a edició de l’Agro Alta Segarra

49

El proper 7 i 8 de setembre es celebrarà a Calaf la tercera edició de l’Agro Alta Segarra, que aquest any estarà dedicada a l’agricultura de precisió. Durant el matí del primer dia es realitzaran jornades d’assessorament per les explotacions de conreus extensius, un acte que contarà amb la presència de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.

Durant els dos dies, el visitant podrà gaudir de les demostracions i passejar per una fira que estarà plena de productes i serveis dedicats al món de l’agricultura. A diferència d’altres fires agrícoles, a Calaf les màquines fan les demostracions en moviment i treballant, cosa que permet fer unes demostracions més reals i en millora l’aparador.

A banda de la gran varietat de tractors, també es podran visitar exposicions i demostracions de maquinària elèctrica, etc.

1a gimcana de tractors de l’Agro Alta Segarra  

Una de les altres novetats d’aquesta tercera edició, serà la realització, el dissabte al matí, d’una gimcana de tractors on els participants hauran de mostrar les seves habilitats sobre el tractor.

Els conductors hauran de realitzar un circuit amb diferents proves i es puntuarà tant la seva habilitat com el temps. 

L’Agro Alta Segarra és una proposta firal que va nèixer a Calaf amb la voluntat de reivindicar el caràcter agrícola del municipi i de la comarca de la qual n’és capital.