El CAI Triatló Petromiralles domina la prova del duatló Ciutat d’Igualada
E

Moment de la sortida de la duatló. Foto: Francesc Lladó.
19 de febrer de 2018

El diumenge 18 es va celebrar la Xll edició del duatló ciutat d’Igualada, que enguany era campionat de Catalunya per categories amb 223 inscrits.

En un gran dia solejat els participants van prendre la sortida per recórrer les distancies de 6 km córrer + 18 km ciclisme + 3 km córrer. El tram de córrer va ser molt ràpid i constava de 2 voltes pels voltants de l’estadi per començar, i una volta més al final. El tram de ciclisme constava del ja tradicional circuit d’anada i tornada fins a la població de Sant Martí de Tous. La prova va estar organitzada per Ocisport, CAI triatló Petromiralles i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada 2019 candidata a CIUTAT EUROPEA DE L’ESPORT.

Destaquem la brillant actuació de tot el CAI triatló Petromiralles, amb una gran participació dels duatletes locals, dominant les classificacions per equips tant femení com masculí, on tots dos van quedar en 1a posició.

A nivell individual destaquem la gran actuació de l’Albert Moreno que va ser el guanyador absolut i l’Anna Noguera va quedar en 2a posició, només superada per l’Anna Godoy. També va destacar l’actuació de l’Assumpta Castelltort que va quedar en 2a posició V2F.