Buff és guardonada amb el Premi Factor Humà per la gestió organitzativa

273

L’empresa igualadina Buff va ser guardonada aquest dimarts amb el Premi Factor Humà Mercè Sala atorgat per la Fundació Factor Humà. Va recollir el premi el director general de Buff, David Camps, que va explicar que “va ser una sorpresa quan ens va trucar l’Anna Fornés. El primer que li vaig dir és que es tractava d’un error ja que no ens hi havíem presentat”.

Camps també va reivindicar el projecte de l’empresa igualadina i va acabar el seu discurs d’agraïment amb el propòsit d’encoratjar a les persones a gaudir de la vida a l’aire lliure. Alhora, va destacar valors com la comunicació interna, la protecció del medi ambient o la conciliació de la vida laboral i personal amb jornades flexibles, teletreball o hàbits saludables, entre d’altres.

L’altra empresa premiada durant la nit va ser Suara Cooperatives, una empresa de caràcter social amb 4.000 professionals dedicats a l’atenció de persones.

L’acte va comptar amb una conferència del pilot de ral·lis i ambaixador d’Unicef Albert Llovera que va fer un relat de com superar els límits d’un mateix a través de l’experiència personal. Llovera es va quedar en cadira de rodes després de participar en uns Jocs Olímpics d’Hivern, i tot i així, ha refet la seva vida i s’ha convertit en el primer pilot de ral·lis professional en competir amb una discapacitat.