Bons resultats del CAI Triatló Petromiralles a les Wild Wolf d’Andorra
B

31 de juliol de 2012

El passat diumenge 900 triatletes es van dona cita a la quarta prova del circuit Wild Wolf Triathlon Series by Polar que es disputà a Andorra. Un grup de sis triatletes del CAI Triatló Petromiralles es van desplaçar fins el Principat per participar-hi. La prova es va desenvolupar per uns paratges espectaculars, amb un tram de natació al llac Engolasters a més de 1.600m d’altura, seguit d’un tram dur de ciclismes amb un fort descens i l’ascens al port de Comella, per finalitzar amb una carrera a peu al Parc Central d’Andorra la Vella. A les 9 hores prenien la sortida els triatletes de la distància olímpica i a les 10h els de la distància esprint. En distància olímpica, el guanyador de la prova va ser Francesc Godoy amb un temps de 01h 59m 15s i en la categoria femenina la guanyadora va ser Núria Blanco amb una marca de 02h 24m55s; en distància esprint els guanyadors van ser el Rodrigo Garcia amb un temps de 01h 01m 40 i la Anna Saura amb un temps de 1h 17m 43s. Els resultats dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles en distància olímpica van ser els següents: Aleix Carbonell amb un temps de 02:30:02 quedant 78è de la general i Josep Malavé 02:35:36 quedant 133è. En distància esprint Daniel Baraldés assolia el Top 10 amb un temps de 01:06:46 i quedant 8é de la general, Toni Salanova amb un temps de 01:18:45 quedant 76è, Felip Castellano amb un temps de 01:18:45 quedant 87è i Susana Llopart amb un temps de 01:28:53 aconseguia la magnífica 12a posició en categoria femenina i 159 de la general.