Bon partit de pretemporada de l’Igualada FHCP

27 d'agost de 2019

HC Palau Plegamans 6 – 2 Igualada Femení HCP

HC Palau: Laura Vicente (P), Aina Florenza (2), Paula Ferron (2), Laia Juan (1), Vanesa Garcia (1), Carla Fontdeglòria, Gisela Vicente i Dolors Font.

Igualada Femení HCP: Mònica Ferrer (P) Zoe Torras (P), Elba Garreta, Ester Ferrer, Pati Miret (1), Carla Claramunt (1), Laia Cid i Maria Bonet.

L’Igualada Femení HCP va disputar aquest dissabte el primer partit de la pretemporada contra l’actual campió de l’Oklliga, l’HC Palau, a la seva pista, corresponent a la primera jornada de la Copa Esports Penedès. Les locals presentaven les absències de les mundialistes Laura Puigdueta i Berta Busquets.

El partit començava amb més intensitat per part de les locals, i la campiona del món, Aina Florenza, marcava el primer gol del partit en el primer minut de joc. Un minut després, era la Vanesa Garcia la que marcava el segon. Però la reacció igualadina no es feia esperar i la Pati Miret escurçava distàncies al marcador amb un xut ras i creuat en que la bola s’esmunyia per sota el guant de la també campiona del món, la portera Laura Vicente. Tres gols en menys de cinc minuts. El partit prometia molts gols, però el joc i la intensitat s’equilibraven. Les igualadines van tenir les seves opcions per donar la volta al marcador. Però el pal o la Laura Vicente desfeien l’opció, com a mínim, d’empatar el partit. També va tenir les seves opcions el Palau, però les bones accions de la defensa i de la portera, Mònica Ferrer, no va deixar a les locals d’eixamplar el resultat, i amb el mínim avantatge que donava el 2-1 s’arribava al descans amb el partit obert i amb empat a set faltes.

Les igualadines van estar més al cas amb l’arrencada del Palau a la represa, però es van carregar de faltes ràpidament i arribaven a les deu al minut tres. La FD l’aturava amb encert la jove i talentosa portera igualadina, Zoe Torras, que jugaria la segona part en substitució de la Mònica Ferrer. Al minut cinc però, marcava el tercer gol local la Paula Ferron. I dos minuts més tard tornava a marcar l’Aina Florenza per fer el quart del Palau.

L’equip de la Maria Fernández “Pulgui” reaccionava, creava clares ocasions que no s’acabaven de transformar en gol i les locals estaven amb nou faltes. Arribats a la falta deu, la Carla Claramunt enviava la bola al pal en una bona execució. Era el minut deu de la segona part. Les igualadines estaven competint contra el campió de l’Oklliga a la seva pista. Quatre minuts més tard però, la Paula Ferron marcava el cinquè gol per a les palauenques. Les igualadines, tot i el resultat, se sentien capaces d’escurçar el marcador.

Al minut divuit, l’àrbitre assenyalava penal dins l’àrea local i el transformava amb autoritat la Carla Claramunt que marcava el segon gol, merescudament, de les igualadines. Era el minut divuit i el tercer de les anoienques es veia factible. Dos minuts després, s’arribava a la quinzena falta del conjunt blau, i transformava en gol la jove Laia Juan per posar el 6-2.

A tres minuts del final, l’àrbitre assenyalava penal dins l’àrea igualadina. La Zoe Torras aturava el penal i el resultat quedava en el 6-2 final on l’eficiència de cara a porteria de les locals va ser la clau del resultat final.

Bon partit de les igualadines en aquest primer matx de pretemporada i contra tot un ós com és un campió de l’Oklliga. El proper partit serà dissabte a les 12:30 h, a la pista del CHP Bigues i Riells que estrena entrenador, l’asturià i ex-jugador arlequinat blaugrana, Ramon Peralta. L’equip vallesà s’ha reforçat aquesta temporada amb la italiana Erika Ghirardello, provinent del CP Las Rozas i l’argentina Rocío Ailen “Piojo” Ramón González, provinent del CP Alcorcón.

Aquesta setmana continuaran els entrenaments del primer equip i a partir del dimecres 28 s’hi sumaran la resta d’equips del club. Un total de 8 equips que manté al club igualadí en el TOP3 de clubs amb més equips femenins a Catalunya, i segurament d’Espanya.