Els bloguers de viatges fan una bona valoració de l’Alta Anoia en la seva visita

31

Els bloguers han visitat diferents indrets de l’Alta Anoia com ara el Parc Eòlic de Rubió format per una cinquantena d’aerogeneradors que abasteixen d’electricitat a més de 50.000 famílies , el Memorial Democràtic de Pujalt, on han pogut recórrer les instal·lacions museïtzades del que va ser el Camp d’Entrenament del XVIII Cos de l’Exèrcit Popular de la República o bé el poble de Castellfollit de Riubregós, d’origen medieval i nascut en terres de frontera a redós d’un castell que encara avui s’alça majestuós entre les seves pròpies ruïnes.

Els blocaires també han après a fer núvols a través d’ experiments científics a l’Observatori de Pujalt i han pujat a la Torre Manresana de Els Prats de Rei, torre de guaita de 20 metres d’altura que va ser observatori d’una important batalla l’any 1711.

Durant la trobada, han conegut de primera mà els productes agroalimentaris de la zona com el Cigronet de l’Alta Anoia, els seus formatges i els seu embotits. De tots ells n’ha fet molt bones valoracions culinàries. A més, han visitat a una de les moltes cases rurals que hi ha a la zona, destacant l’encant i el confort.

La visita, que ha estat organitzada pel Consorci de la Promoció de l’Alta Anoia ha comptat amb la col·laboració d’Anoia Turisme i amb el suport de Diputació de Barcelona, en el marc de l’acord de col·laboració que mantenen la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació i l’associació Barcelona Travel Bloggers. Fruit d’aquesta col·laboració, blocaires del món dels viatges i el turisme han visitat al llarg de l’any diferents punts de les comarques de Barcelona com els municipis de Montgat i Alella al Maresme, Vilanova i la Geltrú al Garraf o la capital del Bages, Manresa, entre altres.

Els hastags utilitzats han estat:
#altaanoia
#BCNmoltmes
#anoiaturisme