Balanç positiu de la campanya d’estiu de la Guàrdia Municipal d’Òdena

0

POli odena El cos municipal augmenta el nombre d’actuacions i registra una disminució d’incidències. La Guàdia Municipal d’Òdena ha tancat la campanya d’estiu amb un total de 18.000 kilòmetres patrullats entre maig i setembre, dels quals 7.000 kilòmetres eren a zones rurals.

El treball preventiu amb aquest augment d’hores de servei i de kilòmetres patrullats han estat el motiu de la disminució d’incidències en relació a l’any anterior.

La vigilància del trànsit i seguretat vial, control i consum de begudes a la via pública, vigilància i control d’horaris d’establiments d’oci i terrasses, vigilància d’edificis públics, retirada de vehicles de la via pública, vigilància i prevenció d’incendis en zones rurals i forestals, són algunes de les tasques que s’han intensificat més durant els mesos d’estiu.

 En total, la Guàrdia Municipal d’Òdena, en aquests darrers 5 mesos, de maig a setembre, va ser requerida en 17 accidents de trànsit, 7 avisos d’incendi, 38 intervencions administratives, 10 denúncies per robatori o danys i 41 atencions al ciutadà.

 El regidor de Seguretat Ciutadana, Sergi Lozano, mostra la seva satisfacció amb aquests resultats i atribueix l’èxit, en part, a la contractació d’un agent interí que va reforçar el servei durant les vacances dels funcionaris. Lozano encoratja als agents a continuar en la mateixa línia per seguir oferint als veïns d’Òdena un servei de qualitat com el de fins ara i manifesta la seva voluntat d’augmentar el nombre d’efectius per ampliar al màxim les hores de servei de la Guàrdia Municipal.