“Bajo cero” s’endú el primer premi de les comparses al Carnaval de Piera

64

Els pierencs i pierenques han sortit al carrer durant tot el cap de setmana per gaudir de la celebració del Carnaval. Les activitats van començar divendres a la tarda amb la rua de l’escola bressol El Gall Mullat. Els infants, acompanyats del personal docent del centre, van desfilar pels carrers de Piera fins a la nau de Cal Sanahuja, on van ballar i cantar amb l’espectacle infantils dels pallassos Los Tatos. Posteriorment, va haver-hi xocolatada per a tothom. 

La gran festa del Carnaval pierenc va arribar dissabte amb la gran rua pels carrers del nucli, en la qual hi van participar 7 grups, entre carrosses i comparses. En aquesta edició va haver-hi algunes novetats en el recorregut i es va comptar amb la col·laboració de l’escola de ball Dance Luxury, que va encapçalar la desfilada amb un espectacle de coreografies brasileres. Va haver-hi premis a les millors comparses i a les millors carrosses, que es van lliurar a la nau de Cal Sanahuja: 

  • 1r premi comparses: Bajo Cero
  • 2n premi comparses: Indios y Vaqueros
  • 1r premi carrosses: Mashuja
  • 2n premi carrosses: Diables

Després del lliurament de premis, no va faltar una animada festa per a tots els públics.


En el mateix escenari, però diumenge a la tarda, els infants van participar en el Carnaval Infantil, amb desfilada i animació amb les Pallasses Pallusses. En aquesta ocasió, també va haver-hi xocolatada per a tots els assistents.

El Carnaval també es va celebrar en alguns dels nuclis de Piera, com és el cas de Ca n’Aguilera, on un grup de nens i nenes es van disfressar, van desfilar pel barri i van compartir un esmorzar. 

El Carnaval 2017 s’acomiadarà dimecres dia 1 de març amb l’enterrament de la sardina. Hi haurà una comitiva fúnebre i una sardinada popular a la plaça del Peix.