Avui hi ha sessió ordinària del Ple de Vilanova del Camí

24

El Ple de Vilanova del Camí es reunirà avui dilluns, 10 de juliol, en sessió ordinària. El consistori té previst aprovar els convenis del personal funcionari i el personal laboral de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. També s’iniciarà l’expedient per a la concessió del servei públic de les llars d’infants el Molinet i la Baldufa que es farà per mitjà de convocatòria de licitació és a dir la petició d’oferta a diferents proveïdors, amb la qual cosa s’haurà d’aprovar també el plec de clàusules administratives i tècniques que regiran la convocatòria.

En matèria d’urbanisme, es proposarà l’aprovació inicial del Reglament que determinarà la condició dels habitatges desocupats amb caràcter permanent, els efectes d’incentivar la seva incorporació al mercat de lloguer.

Un altre punt de l’ordre del dia és la proposta d’aprovació de la liquidació definitiva de les contribucions especials de l’obra d’urbanització del carrer Major, entre Santa Llúcia i la Plaça Major.

La celebració del dia 28 de juny i la reivindicació del drets i les llibertats de les persones LGTBI també serà tema del ple de dilluns. D’una banda Presidència aprovarà el manifest compartit sobre aquest tema i de l’altra, l’oposició ERC, V365 i CIU presentaran una moció amb motiu d’aquesta commemoració.

La sessió ordinària es tancarà amb el torn de precs i preguntes.

La sessió s’obrirà a les 7 de la tarda i es podrà seguir via streaming al canal digital televisiovilanova.cat el portal de comunicació vilanovainformacio.cat i per la freqüència de Ràdio Nova.