Avui, contes per adults amb històries d’arreu del món al Teatre de l’Aurora

27

El Teatre de l’Aurora aposta aquesta Programació Gener/Maig 2018 per donar més protagonisme i rellevància als Contes per adults que canvien de dia i se celebraran aquest divendres dia 9 de febrer. La sessió prevista porta per títol Entre el tabú i lo sagrat i es tracta d’un recull de contes populars d’arreu del món que acosten a l’èxtasi i fan enrogir. El reconegut narrador Ferran Martín tornar al Teatre de l’Aurora amb una sessió de contes per adults que recull sis rondalles procedents de pobles d’arreu del món. Es tracta d’històries d’Austràlia, Països Catalans, Àfrica, Rússia, Índia que aborden una temàtica comuna: la sexualitat, la virilitat, l’èxtasi i l’ordre de les coses en l’univers del sexe.

En plena setmana de Carnaval, el Teatre de l’Aurora se suma a la disbauxa d’aquetes dates i programa Entre el tabú i lo sagrat, una oportunitat única per abordar algunes de les grans qüestions universals de manera divertida.

Ferran Martín és un dels narradors habituals de l’escena de la narració oral de Catalunya. Fa 14 anys que s’hi dedica professionalment.

Els contes per a adults s’emmarquen dins del Cicle Les Golfes i es duen a terme a la sala petita del Teatre de l’Aurora, un espai molt acollidor i que permet gaudir de les propostes artístiques de manera molt pròxima. El Cicle Les Golfes programa petites joies de petit format.

Horari i venda d’entrades

La sessió de contes per a adults Entre el tabú i lo sagrat, tindrà lloc divendres 9 de febrer a les 21 h. Les entrades tenen un cost de 8 € i 6 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.