Assumpta Castelltort, campiona d’Espanya de duatló del seu grup d’edat
A

duatlo cerrr abril 2016 - La Veu de l'anoia - VeuAnoia.cat
8 d'abril de 2016

Assumpta Castelltort es va proclamar campiona d’Espanya de duatló del grup d’edat de 55-59 anys amb un temps de 1 h 22’ 13” a la campionat que es va celebrar el passat cap de setmana, 2 i 3 d’abril, a Cerdanyola del Vallés. El dissabte dia 2 va tenir lloc la sortida per grups d’edat en modalitat sprint i distància olímpica; jornada en què van participar diversos atletes del CE Roger Roca Running Igualada (CERRR).

La modalitat sprint consistia en un primer tram de 5km de carrera a peu, seguit d’un circuit de 22 km de ciclisme i finalment un últim tram de 2,5 km de carrera a peu.

Els atletes del CERRR Igualada que van prendre la sortida van ser Miguel Cerro amb un temps de 1h12’46’’ (44è GE), Luis Perea amb 1h 18’46’’ (28è GE), i en fèmines Marta Marimon amb un temps de 1h22’01’’ (9a GE), i Assumpta Castelltort que en va ser la guanyadora (1a GE).

La modalitat olímpica consistia en un primer tram de 10 km de carrera a peu, seguit d’un circuit de 44 km de ciclisme i finalment un últim tram de 5 km de carrera a peu.

Del CERRR Igualada hi van participar Manel Vivancos, a qui van desqualificar després d’equivocar-se al recorregut, i Sergio Burón, que no va poder finalitzar la prova a causa de problemes físics.