Arriba a l’Aurora No és tan fàcil, una divertida comèdia de Paco Mir

50

paco.jpg

Aquest cap de setmana arriba al Teatre de l’Aurora No és tan fàcil, una divertida comèdia sobre el món del matrimoni, escrita pel popular dramaturg i actor Paco Mir, component del Tricicle. Estrenada l’any 2000, aquesta comèdia farcida de gags ha estat portada amb gran èxit en més de cinquanta produccions a Catalunya i a l’estat espanyol. Ara arriba a Igualada de la mà de la Cia. Estrena Morena, que la va presentar amb una gran acollida de públic i crítica al Teatre Regina de Barcelona.
Després de set anys de matrimoni, el Quique vol deixar la seva dona però no sap com afrontar aquell fatídic moment en què ha de dir-li “hem de parlar”. En Quique anirà a parar a un bar on el cambrer es convertirà en el seu “conseller” i, junts, miraran de trobar, entre una trentena de possibilitats, quina és la millor manera de donar a la seva dona aquesta mala notícia. Però en Quique descobrirà que això… no és tan fàcil. “Els espectadors que vinguin al Teatre de l’Aurora veuran una cosa que els hi haurà passat alguna vegada (o moltes) o que els hi passarà alguna vegada (o moltes), que és voler separar-se, deixar la seva parella, i no saber com fer-ho. Dir la veritat “a saco” és molt difícil.” explica l’autor de l’obra, Paco Mir.
Aquesta situació tan universal, quotidiana i, a priori seriosa, és tractada amb humor fi i intel·ligent per Paco Mir, oferint 80 minuts de rialles garantides, amb un seguit de gags i situacions molt divertides. Tal i com explica Paco Mir, “és una obra molt divertida, que enganxa molt. A No és tan fàcil el riure està garantit. El públic riurà i s’ho passarà molt bé, passarà una molt bona estona al teatre”.
No és tan fàcil és el primer espectacle de la Cia. Estrena Morena, integrada per Carles Prats, Marta Tricuera i Jep Barceló, sota la direcció de Pedro Ortega, que compten amb una llarga i reconeguda trajectòria a l’escena catalana.
Horari i venda d’entrades Les representacions de No és tan fàcil tindran lloc divendres 16 i dissabte 17 a les 21 h. i diumenge 18 d’octubre a les 19h. Com és habitual, després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades
15€ i 12€ (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. També es poden reservar prèviament trucant al 938050075 exclusivament els dijous de 19 a 20 h. Més informació a www.teatreaurora.cat.