Aquest divendres, marató de Creu Roja de recollida de joguines a Igualada

35

La 30 Edició de la Campanya de Recollida de Joguines de Creu Roja a l’Anoia arriba aquest cap de setmana al seu punt crucial, sempre amb l’objectiu que cap infant de la comarca es quedi aquestes festes sense joguines. Els criteris d’accés es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi. Des de Creu Roja un any més, fan una crida per les donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal. Han de ser joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes.

Avui, a l’Ajuntament
L’acte central de la campanya a Igualada culminarà avui divendres 21 de desembre de les 10 del matí a les 8 del vespre, amb la Marató que es celebrarà de nou al vestíbul de l’Ajuntament d’Igualada. Obriran durant tot el dia, per facilitar l’entrega de joguines als centres educatius de la ciutat durant el matí, i per rebre durant tota la Jornada a la resta de persones que hi vulguin anar. Els ajuntament de Castellolí i Òdena han habilitat un punt de recollida de joguines a la seva seu, també fins avui divendres.

El Futbol sala de Montbui organitza un Torneig benèfic a Mont-Aqua, on es recolliran joguines el proper 29 de desembre, durant tot el dia. Per tota la gent que no pugui anar a les maratons o punts de recollida de joguines, poden portar les seves joguines a les seus de Creu Roja: C/ Les Comes 34, Igualada de 09:00 a 14:00h i dimarts i dijous de 16:00 a 19:00 h.