Aquest diumenge, Aplec del Roser a la Tossa de Montbui

610

aplec roser arxiuAquest cap de setmana es durà a terme la Festa Major de La Tossa, l’Aplec del Roser. Les activitats començaran dissabte a partir de les 9 del vespre amb la celebració de la Festa de la Pentecosta, al cim de La Tossa.

 

I diumenge a partir de dos quarts de 10 del matí s’organitzarà una Arengadada al Pla del Castell, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns La Margarida. A un quart d’onze es farà una Ballada de Sardanes i dos quarts de 12 es duran a terme diferents sortejos. A tres quarts de 12 del matí, repic de campanes i tot seguit es durà a terme un breu “Concert amb la Coral Capella de Música La Tossa”. A les 12 del migdia s’oficiarà la tradicional Missa a l’ermita de La Tossa, amenitzada musicalment per la Capella de Música de La Tossa. En finalitzar l’ofici, repartiment de roses i aigua de roses amb les Almorratxes.

 

Durant tot el matí es podrá veure a la Sala d’Exposicions del Refugi diferents obres de Pepa Busqué i Encarna R. Cuerva. Clourà la matinal amb una Ballada dels Gegants de La Tossa amb els Timbalers i Grallers de Montbui.

 

Cal destacar que l’accés en vehicle particular fins a La Tossa estarà molt limitat i que per garantir l’arribada dels visitants a aquesta jornada festiva s’habilitarà un servei d’autobusos llançadora, des de les 8.45 del matí i fins les 2 de la tarda. Hi haurà sortides des del Passeig d’Espanya (Nucli Urbà) i des de la Plaça de la Sort (Nucli Antic).

 

L’Aplec del Roser de La Tossa de Montbui és organitzat per la Fundació La Tossa de Montbui, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montbui (formen conjuntament el Consorci La Tossa). L’activitat també té el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.