Aquest dissabte jornada festiva a Calaf per preparar les festes nadalenques

29

SONY DSC

Aquest dissabte, 17 de desembre, l’Ajuntament de Calaf promou ‘A Calaf fem Nadal’, una sèrie d’activitats i tallers que ha organitzat la Casa d’Oficis per celebrar l’arribada de les festes al municipi i que tindran lloc a la plaça dels Arbres. Durant la jornada també s’hi engloba el Concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música de Calaf.

A les 10.00 hores hi haurà la crema del tió. Seguidament, qui vulgui podrà realitzar un taller de henna i maquillatge i preparar les figures per a un pessebre gegant que s’anirà muntant durant el matí. Tot plegat, ambientat amb diferents personatges dels Pastorets de Calaf. A les 10.30 hores es repartirà xocolata desfeta per a tots els assistents.

Més tard, diferents patges faran una visita per començar a recollir les cartes per als Reis d’Orient. A les 11.30 hores es farà un taller de manualitats nadalenques i  tothom qui vulgui podrà escriure un desig a l’arbre dels desitjos que hi haurà instal·lat a la plaça.

Per finalitzar la jornada matinal, a les 12.30 hores es gravarà un ‘Mannequin Challenge’ entre tots aquells que hi vulguin participar.

Concert de Nadal

A la tarda, a les 18.00 hores, es durà a terme el tradicional Concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música. Alumnes i professors del centre oferiran, amb els conjunts instrumentals i corals, un repertori tradicional amb peces típiques d’aquestes dates. El concert, que tindrà lloc a la Sala d’actes municipal i és obert a tothom amb entrada gratuïta, promet fer passar una fantàstica tarda, amb el valor afegit que es tracta d’intèrprets locals i de totes les edats.