Aquest dijous, debat d’alcaldables d’Igualada a l’Ateneu

222

Aquest dijous, 16 de maig a les 8 del vespre tindrà lloc a l’Ateneu Igualadí el debat d’alcaldables de la ciutat. Marc Castells, Enric Conill, Jordi Cuadras, Neus Carles, Joan Agramunt i Carmen Manchón presentaran les seves propostes de cara als propers quatre anys de la ciutat en un debat que serà moderat per Violeta Gomà.

El debat ha estat preparat per l’Ateneu Igualadí amb la col·laboració de La Veu de l’Anoia, Ràdio Igualada, Infoanoia, Anoia Diari i Canal Taronja Anoia. Des de l’entitat s’ha volgut treballar per aconseguir estructurar un debat dinàmic i innovador i on sigui visible el pes de l’equip que conforma cada candidatura.

Una de les novetats d’aquesta edició ha estat la recollida de preguntes de la ciutadania per incorporar-les en l’estructura del debat. Fins el passat divendres es van recollir preguntes a través d’un formulari al web de l’Ateneu, a Veuanoia.cat o d’una bústia física al vestíbul de l’Ateneu.

Les preguntes obtingudes, juntament amb els temes plantejats pels mitjans, estructuraran el debat, que retransmetrà en directe Ràdio Igualada el mateix dijous i en diferit el dilluns 20 de maig per Canal Taronja Anoia.